خرید انترنتی مجموعه فیلم های تاریخی و مذهبی - باستانی و ایران باستان خرید اینترنتی پستی مجموعه 3.300 کتاب تاریخی، مذهبی، فلسفی، عرفانی و سیاسی خرید انترنتی مجموعه فیلم های تاریخی و مذهبی - باستانی و ایران باستان
۷
این نگاره توسط شهاب الدین رفیعی در تاریخ ۲م اردیبهشت، ۱۳۸۸ و در دسته "کتاب های ایران باستان" ارسال شده است.

نویسنده :
نام از زبان داریوش (جهت دریافت کلیک کنید)
نویسنده هاید ماری کخ
موضوع اصلی داریوش
موضوع فرعی تاریخ باستان
جلد ۱
حجم فایل ۷/۲۲ مگابایت
قالب کتاب PDF
تاریخ ثبت ۱۳۸۴/۶/۵

 دانلود کتابِ از زبان داریوش  | Tarikhema.ir

در سالهای ۱۹۳۳ و ۱۹۳۴، ضمن حفریات تخت جمشید، پایتخت امپراتوری پارس، در دیوار استحکامات، چندین هزار لوح گلی با متنهایی به خط میخی عیلامی به دست آمد. این لوح ها در زمان فرمانروایی داریوش بزرگ (۵۲۲-۴۸۶ پ.م.) نوشته شده و تاریخ آن ها سیزدهمین تا بیست و هشتمین سال فرمانروایی داریوش، یعنی از سال ۵۰۹ تا۴۹۴ پ.م . را برمیگیرد. این مجموعه بخش کوچکی است از بایگانی واقعی دیوان شاهی.
این لوح ها اطلاعات لازم را برای به پرسشهای زیادی در اختیار ما قرار میدهد. اطلاعاتی نه تنها درباره مسائل دیوانی، بل درباره ی محیط، شیوه زیست و زندگی روزمره مردم، مزدها و اقدامات اجتماعی، موقعیت زن ، دین و آیین و رفتارهای مذهبی فرهنگی و همچنین جغرافیا و اقتصاد. مورخ به هنگام بررسی این سندها پیوسته شگفت زده در مییابد که امپراطوری ایران باستان تا چه حد سازمان یافته و از بسیاری جهات «مدرن» بوده است.
در این کتاب کوشیده شده تا بر اساس این اطلاعات و بررسی آنها و نیز تکیه بر منابع شناخته شده ی قبلی، به ویژه باتوجه به آخرین دست آوردهای پرارزش باستان شناسی، تصویر روشن تری از حیات امپراطوری بزرگ ایران، به ویژه در محدوده سال های ۵۰۰ پ.م. به دست دهد و نگاه کاونده تری نیز به ۲۰۰ سالی که حدودا از فرمانروایی هخامنشیان باقی مانده بود، انداخته شود. همچنین در این کتاب عکسهای گوناگون و سودمندی قرار داده شده.

«به دستور اهورا مزدا من چنینم که راستی را دوست دارم و از دروغ روی گردانم دوست ندارم که ناتوانی از حق کشی در رنج باشد همچنین دوست ندارم که به حقوق توانا به سبب کارهای ناتوان آسیب برسد آن جه را که درست است من دوست دارم من دوست برده دروغ نیستم من بد خشم نیستم حتی وقتی خشم مرا میانگیزاند آن را فرو مینشانم من سخت بر هوس خود فرمانروا هستم.»

۷ دیدگاه »

  1. hossin گفته است :

    سلام ببخشید می خواستم بدونم این وبلاگ یا سایت وابسته به جمهوری اسلامی هست یا نه

    [پاسخ]

  2. ایمان گفته است :

    کاش محمد به دنیا قدم نمی ذاشت که با ورود نا میمونش تاریخ رو به لجن بکشه

    [پاسخ]

  3. علیرضا گفته است :

    نه اینقد اینها را بزرگ نکنید به اندازه کافی جمهوری اسلامی همه را خراب کرده نیازی به داد وبیداد نیست

    [پاسخ]

  4. یک کلام از زبان داریوش گفته است :
  5. abaas گفته است :

    manke natunestam
    chizi downlod konam
    nazaram nadaram
    lotfan begi
    ya rahattaresh konin

    [پاسخ]

    انی کاظمی پاسخ در تاريخ اردیبهشت ۴م, ۱۳۸۹ ۸:۲۹ ب.ظ:

    لینک مشکلی نداشت که @!؟

    [پاسخ]

  6. م. سهرابی گفته است :

    لینک مشکل دارد، متأسّفانه.

    [پاسخ]

اندیشه خود را به یادگار بگذارید

- لطفاً به صورت پارسی بنویسید
- برای تماس با مدیریت به "صفحه تماس" بروید
- برای طرح مباحثی که با نوشتار بالا مرتبط نیستند لطفاً به "انجمن گفتگو" رفته و بگو مگو کنید



کلمات کلیدی : " " + "" + "" + "" + ""

ورودی های گوگل:

از زبان داريوش + هاید ماری کخ + اززبان داریوش + دانلود کتاب از زبان دایوش + از زبانِ داریوش + از زبان داریوش هاید ماری کخ + دانلوداوشو + دانلود از زبان داریوش pdf + از زبان دازیوش + کتاب های هاید ماری کخ + تحقیق درمورد آریوبرزن +
تمامی حقوق این تارنما - محتوا و پوسته - متعلق به "تاریخ ما" می باشد
استفاده از نگاره های "تاریخ ما" تنها با پیوست لینک، ذکر نام نگارنده و عنوان تارنما مجاز است.
All Rights Reserved 2006 - 2011